Joan Herrera critica la “manca de sensibilitat” de la Generalitat amb la Candelera

El líder d’Iniciativa qualifica de “sense sentit” les retallades de la Generalitat a la Fira de la Candelera. Per la seva banda, el portaveu local, Ivan Arcas, critica l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (DIPEL) afirmant que “sobren rodes de premsa i cal més compromís amb el territori”. 

Herrera va gaudir de l'exposició sobre els orígens del PSUC a Molins de Rei // Jose Polo

Herrera va gaudir de l’exposició sobre els orígens del PSUC a Molins de Rei // Jose Polo

El diputat al Parlament de Catalunya i secretari general d’ICV, Joan Herrera, va visitar un any més la Fira de la Candelera acompanyat de simpatitzants i militants de la formació ecosocialista de Molins de Rei. Després de veure l’exposició La infància del PSUC 1936-1939, va afirmar que les retallades de la Generalitat a la Candelera “no tenen sentit”.

Després de la reducció de l’aportació del 30% de l’any passat, enguany la Generalitat encara no ha fet pública la seva ajuda a la fira de fires del Baix Llobregat. Segons Herrera, “diuen que retallen per equilibrar les finances però resulta que ho fan amb activitats que generen activitat econòmica”. Per al líder ecosocialista és “una pena que ens trobem amb una Generalitat insensible amb la Fira de la Candelera”. Herrera va animar als militants de base de CiU i ERC a que “no acceptin” aquests tipus de pràctiques del govern català.

Crítiques a l’àrea de DIPEL

Dos dies abans de la visita d’Herrera, el portaveu d’Iniciativa per Molins de Rei, Ivan Arcas, va criticar l’àrea de Desenvolupament i Promoció Econòmica Local (DIPEL) de l’Ajuntament i la regidoria de Fira, liderades per Joaquim Martí (CiU). Segons Arcas, “el problema de la regidoria de Fira, i de la política de promoció econòmica, és que està controlada per una mena de gent que no tenen cap mena d’aspiració social”. El líder local de la formació ecosocialista demana als responsables d’aquesta àrea “menys rodes de premsa i una mica més de compromís amb el territori”.

baner notis fira 2013-2 copy

Recomanacions personalitzades