Mor Ignasi Mora, fundador de l’Esplai MIB

El mossèn Ignasi Mora ha mort l’1 de gener del 2013, víctima d’una insuficiència cardíaca a l’edat de 70 anys. Mora va ser el fundador del Centre d’Esplai MIB i va impulsar diferents centres de culte a les barriades de Molins de Rei. 

Mora va fundar l'Esplai MIB // Parròquia de Sant Miquel

Mora va fundar l’Esplai MIB // Parròquia de Sant Miquel

Una insuficiència cardíaca ha acabat aquest 1 de gener, de forma sobtada, amb la vida del mossèn Ignasi Mora als 70 anys d’edat. Ignasi Mora Terrats serà recordat a Molins de Rei per ser fundador del Centre d’Esplai MIB (Moviment Infantil de Barriades), entitat que durant el passat 2012 va celebrar el seus 40 anys d’existència.

A més, Mora va ser vicari de la parròquia de Sant Miquel i encarregat de l’Església dels barris de Molins de Rei entre els anys 1971 i 1978. Durant aquesta època va impulsar centres de culte a diferents barris de la vila com l’Àngel, la Riera Bonet o el Canal. A l’Àngel va posar en marxa la capella de Sant Pere, a la Riera Bonet la de Mare de Déu de Núria i al barri del Canal va impulsar la capella de Sant Isidre. Aquesta última encara a dia d’avui, més de 30 anys després, segueix en funcionament.

Ignasi Mora va deixar Molins de Rei per fer-se càrrec de les parròquies de Sant Pere i Sant Pau del Prat de Llobregat. Posteriorment va passar per Sant Andreu de la Barca i Vilafranca del Penedès. Actualment era rector de la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

La cerimònia de comiat es realitzarà precisament allà. Serà el dijous 3 de gener a la basílica de Santa Maria del Mar a les 11 del matí. També es farà una missa funeral a la parròquia de Sant Miquel de Molins de Rei el mateix dijous  a les 20:30 hores i diumenge 6 de gener a les 10 del matí a la capella de Sant Isidre, al barri del Canal.

Recomanacions personalitzades