“Thanatomorphose” guanya la secció oficial del Festival de Cine de Terror

La pel·lícula “Thanatomorphose” del director canadenc Éric Falrdeau ha estat premiada com a millor film a la secció oficial del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. La seva projecció, dins de les 12 hores de terror, no va deixar indiferent als assistents.

Moment de la gravació de la pel·lícula guanyadora de la secció oficial // Tanatomorphose

Moment de la gravació de la pel·lícula guanyadora de la secció oficial // Tanatomorphose

El palmarés de la secció oficial de llargmetratges del XXXI Festival de Cine de Terror de Molins de Rei és encapçalat per la pel·lícula Thanatomorphose, un film canadenc dirigit per Éric Falardeau. Es dóna la circumstància de que el director de la pel·lícula va ser seleccionat amb un curt del mateix nom en la secció oficial de curts del Festival fa uns anys. La seva intenció era aconseguir finançament per poder rodar-ne el llargmetratge. Anys més tard, Falardeau ho ha aconseguit i ha tornat a Molins de Rei per la porta gran. La organització defineix la pel·lícula com “la cinta més bizarra i desagradable que hem tingut al festival” i vaticinen que donarà de parlar en els propers mesos.

El premi al millor director s’ha atorgat a Joko Anwar per la pel·lícula Modus Anomali. El director indonesi ha estat també el guionista del film que representa la quarta incursió darrere les càmeres del guardonat. “La tensió i el misteri s’ajusten de manera perfecte per a submergir l’espectador en una barreja de terror i thriller”, expliquen els organitzadors del festival.

El palmarès de la secció oficial el completen Yahya Gaier com a millor actor per Zombibi, una comèdia terrorífica de dos directors holandesos que es va poder veure per primera vegada a Espanya al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. Una mescla de comèdia i acció amanida amb litres de sang que des del Festival defineixen com “un gran divertimento”.

En quant al premi a la millor actriu es va entregar ex-aequo a Traci Lords per Excisión i Marta Milans per Devoured, ambdues actrius americanes en uns films que demostren el gran nivell internacional que ha adquirit el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades