Llum verda a l’associació de veïns La Rierada

L’associació de veïns La Rierada ha celebrat l’assemblea constituent amb l’aprovació dels estatuts de l’entitat veïnal a la seu estrenada recentment. La inscripció de socis ha superat les previsions de la junta directiva de l’associació veïnal.

Els veïns van donar llum verda a l'associació de veïns La Rierada // AAVV La Rierada

Els veïns van donar llum verda a l’associació de veïns La Rierada // AV La Rierada

L’antiga escola de la Rierada, reconvertida en seu de l’associació de veïns des del mes d’agost, va acollir el passat diumenge l’assemblea constituent de l’associació de veïns La Rierada. Els assistents van aprovar per unanimitat la totalitat de les propostes presentades per la junta directiva i van donar llum verda a la nova entitat veïnal de Molins de Rei presidida per Pere Royo.

El secretari de l’associació de veïns, Carles Bassas, considera l’assemblea com “un èxit total”. De fet, l’èxit de participació va ser tal que, segons Bassas, “en el primer dia s’ha superat la previsió d’inscripció de socis en més del 50%”.

Segons han informat fonts veïnals, a l’assemblea es van aprovar els nous estatuts i la quota de socis es va fixar en 60 euros anuals. L’associació es troba oberta a altres veïns dels barris de muntanya de Molins de Rei i a veïns del nucli urbà que vulguin pertànyer i participar a les activitats de l’entitat.

L’assemblea també va aprovar el logotip de la nova associació i va acordar compartir amb l’ADF l’espai cedit de l’antiga escola de la Rierada, que establirà la seva seu operativa a l’espai recentment recuperat per a la ciutadania després de 30 anys de reivindicacions.

Recomanacions personalitzades