L’AJEIM es converteix en Arran Molins

L’Assemblea de Joves de l’Esquerra Independentista de Molins de Rei (AJEIM) s’incorpora a Arran, l’organització que agrupa les joventuts de l’esquerra independentista. L’entitat ho va donar a conèixer durant el sopar popular de la Festa Major.

Clara Vila i Carles Ros van donar a conèixer la incorporació de l'entitat a Arran durant el sopar popular de Festa Major // Arran Molins de Rei

Clara Vila i Carles Ros van donar a conèixer la incorporació de l’entitat a Arran durant el sopar popular de Festa Major // Arran Molins de Rei

L’AJEIM es presentava en societat l’any passat organitzant el sopar popular de la Festa Major i el posterior concert de Cesk Freixas. Un any després, l’entitat de joves independentistes propera a la CUP passa a formar part d’Arran, l’organització juvenil que agrupa diversos col·lectius de l’esquerra independentista. Així, l’AJEIM es converteix en Arran Molins.

Els responsables de l’entitat independentista juvenil ho van anunciar en el sopar popular que organitzaven per segon any amb un creixent èxit de públic i les actuacions d’At Versaris i els cantautors Titot i David Rosell.

Un dels fundadors de l’AJEIM, Carles Ros, explica en declaracions a Viu Molins de Rei “que el moviment d’Arran va engrescar des d’un bon principi al jovent de l’Esquerra Independentista”. Després d’una sèrie de trobades amb altres moviments similars d’altres poblacions, a Molins de Rei “vam tenir clar que ens havíem d’unir a un projecte ambiciós amb una gran capacitat de treball i moviment social”. D’aquesta manera la vila ja està representada en el nou moviment social de l’Esquerra Independentista.

Recomanacions personalitzades