Cesk Freixas omple la plaça de l’Església per la Festa Major

L’AJEIM es va estrenar en aquesta Festa Major fent un sopar amb posterior concert amb l’artista Cesc Freixas. Viu Molins de Rei va poder conversar una estona amb ell abans d’omplir la plaça de l’Església amb les seves cançons.

L'Església plena per escoltar a Cesk Freixas // AJEIM

L'Església plena per escoltar a Cesk Freixas // AJEIM

Després de la seva presentació, l’Assemblea de Joves de l’Esquerra Independentista de Molins de Rei ha convocat el seu primer acte coincidint amb la Festa Major.

L’AJEIM va organitzar un sopar-concert amb el cantautor català Cesk Freixas i Els Bergants en un acte que com reconeix el propi artista a través del seu blog, va allargar-se més del previst en un principi gràcies al bon ambient que es respirava a la plaça de l’Església.

Unes 500 persones van omplir aquest punt de Molins en el que va ser la presentació en societat de l’AJEIM.


Recomanacions personalitzades