L’Ajuntament rectifica i acaba llogant una carpa per la Festa Major

L’espai de la plaça de la Llibertat que acull les actuacions musicals de la Festa Major estava previst que quedés al descobert per estalviar-se el lloguer de la carpa. Finalment, davant la previsió de pluja, l’Ajuntament ha rectificat i l’espai quedarà sota cobert.

Davant les previsions meteorològiques, que apunten pluges en un moment o un altre del cap de setmana de Festa Major, l’Ajuntament ha optat per llogar a última hora una carpa i instal·lar-la a la plaça de la Llibertat per cobrir l’escenari i als assistents als concerts en cas de pluja, com era habitual en els últims anys.

L’Ajuntament no disposa de cap gran carpa i cada cop que vol instal·lar-ne una per esdeveniments com la Fira de la Candelera, la Festa Major i altres actes puntuals n’ha de llogar una. Per estalviar-se la despesa del lloguer de la carpa, des del consistori es va optar aquest cop per prescindir d’ella. “Si plou, ens mullarem”, va dir el tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Joan Ramon Casals (CiU) durant la presentació de la Festa Major fa una setmana. Finalment, però, han rectificat.

La instal·lació de la carpa es va dur a terme durant el dijous previ als principals actes de la Festa Major // David Guerrero

La instal·lació de la carpa es va dur a terme durant el dijous previ als principals actes de la Festa Major // David Guerrero

La instal·lació va començar dimecres i aquest divendres ja estarà l’escenari a punt per mantenir la seva programació de les nits de divendres i dissabte tant si plou com si no. Divendres serà el torn de l’acte final del desè aniversari dels Metal Defenders amb els grups Hell, James Ribera’s Sabbath i Spiritual Front. Tot seguit es celebrarà l’Empalmat, amb els únics grups que s’han presentat aquest any per tocar: Enrager, Promeses de Mart i Sarramangu. La nit de dissabte tindrà el grup Quatre Barres en concert i un DJ punxant música.

Recomanacions personalitzades