El Punt Jove es trasllada a la Federació Obrera

El Punt d’Informació Juvenil de Molins de Rei canvia la seva ubicació i passa de l’avinguda València a la nova Federació Obrera. A més dels serveis que oferia fins ara, el Punt Jove també s’encarregarà de gestionar els bucs d’assaig de l’equipament.

L'espai que ocupa el Punt Jove a la Federació Obrera és molt proper a l'entrada principal // Jordi Julià

L’espai que ocupa el Punt Jove a la Federació Obrera és molt proper a l’entrada principal // Jordi Julià

La Federació Obrera continua la seva posada en marxa. Des d’aquest dimecres 12 de setembre ja compta amb uns nous inquilins: el Punt Jove, que es situa a un espai molt proper a l’entrada de la nova Federació Obrera, al carrer Jacint Verdaguer, número 48. D’aquesta manera, el Punt d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de Molins de Rei canvia d’ubicació i abandona el local on es trobava fins ara, a l’avinguda València, número 21, on compartia espai amb el Casal de Joves municipal, rehabilitat a finals del 2010 i gestionat per diverses entitats juvenils des de fa més d’un any.

El Punt Jove continuarà prestant els mateixos serveis que oferia fins ara: informació i documentació sobre estudis, habitatge, lleure i activitats per a la gent jove. A més, continuarà tenint un espai d’internet, la viatgeteca amb una col·lecció de guies de viatge de tot el món i farà els tràmits de carnets com el Carnet Jove, el carnet d’alberguista, el carnet internacional d’estudiant i el carnet MOU+!.

L’horari continuarà sent idèntic al que mantenia fins ara: de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre i els dimecres de 10  del matí a 2 del migdia.

Gestió dels bucs d’assaig

Els bucs d'assaig estan construïts però falta insonoritzar-los // Jordi Julià

Els bucs d’assaig encara estaven sense insonoritzar a l’obertura de la Federació Obrera el passat mes de juliol // Jordi Julià

La novetat rau en que a partir d’ara serà el Punt Jove l’encarregat de gestionar els bucs d’assaig de la Federació Obrera, que podran ser utilitzats pels grups de música molinencs. En les últimes setmanes s’han fet les obres d’insonorització i actualment s’estan equipant amb tot allò necessari per poder ser utilitzats i respondre a una demanda que no es pot satisfer des que El Molí es va haver de tancar per perill de despreniments al juny de l’any passat. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, el proper dimarts 25 de setembre hi haurà una jornada de portes obertes als bucs d’assaig i estaran operatius a partir del mes d’octubre.

Recomanacions personalitzades