Asfaltats tres carrers durant el mes d’agost

Els carrers Juli Garreta, General Castaños i Bonavista s’han asfaltat durant les últimes setmanes per solucionar el deteriorament que patien. Al carrer de la Font dels Casats també s’han fet treballs puntuals. En total s’han asfaltat 1.600 metres quadrats.

Carrer Juli Garreta després de ser asfaltat // Ajuntament de Molins de Rei

Carrer Juli Garreta després de ser asfaltat // Ajuntament de Molins de Rei

La campanya d’asfaltatge que l’Ajuntament acostuma a fer en els mesos d’estiu aprofitant la menor circulació de vehicles per Molins de Rei enguany s’ha centrat en els carrers Juli Garreta del barri de la Riera Bonet, el carrer General Castaños del barri del Canal i el carrer Bonavista del barri del mateix nom.  També s’han dut a terme reparacions puntuals al carrer de la Font dels Casats. A més de l’asfaltat, s’ha renovat la senyalització horitzontal d’aquests carrers.

Una novetat d’aquest estiu és que l’Ajuntament ha optat per “una actuació complerta i localitzada en els carrers que patien més deteriorament”, segons apunten des de l’Ajuntament. Fins ara es realitzaven actuacions menors de manteniment a punts més dispersos enlloc de concentrar-se en la millora integral de carrers. Diuen des del consistori que d’aquesta manera “es garanteix millor l’eficàcia i qualitat dels treballs realitzats”.

El pressupost ha estat de 54.000 euros i s’han asfaltat un total de 1.600 metres quadrats. L’actuació realitzada en aquests carrers durant el mes d’agost es suma a la nova pavimentació dels carrers Verge de Núria i Sant Pere Romaní renovada el passat mes de juliol.

Recomanacions personalitzades