Els carrers Verge de Núria i Sant Pere Romaní estrenen pavimentació

Les deteriorades calçades dels carrers Verge de Núria i Sant Pere Romaní del barri de la Riera Bonet s’han sotmès a una nova pavimentació. L’Ajuntament preveu d’aquesta manera millorar la seguretat viària i el pas del bus per aquests carrers.

El carrer Sant Pere Romaní s’ha pavimentat a trossos per millorar el seu estat // Ajuntament de Molins de Rei

Els carrers Verge de Núria i Sant Pere Romaní mostren una nova imatge un cop finalitzats els treballs d’asfaltatge i renovació de la senyalització horitzontal. Aquests dos carrers del barri de la Riera Bonet tenien importants desperfectes a la calçada acumulats des de fa anys.

Amb aquesta intervenció “es millora la seguretat viària dels dos carrers i el pas del bus”, asseguren des de l’Ajuntament a través d’un comunicat. Tot i això, enlloc de fer la pavimentació completa dels dos carrers s’han fet només els trossos que estaven en pitjor estat, fent així un seguit de pegats al llarg del carrer.

El que si que s’ha renovat per complet han estat les senyals horitzontals, que han estat repintades en la seva totalitat. El pressupost total de les obres dutes a terme ha estat de 15.000 euros.

Recomanacions personalitzades