Gran manifestació de l’Assemblea Nacional Catalana

Amb el lema “Molins de Rei marxa cap a la independència”, prop de 500 molinencs van sortir al carrer per participar en un dels actes de l’Assemblea Nacional Catalana. El Centre Vila es va omplir d’estelades i consignes sobiranistes. El Camell va donar suport a la concentració.

Estelades i senyeres per Molins de Rei // ANC

Després de la concentració d’una vintena de vehicles la setmana prèvia, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va seguir en moviment el passat dimecres amb una gran manifestació que va omplir primer la plaça de la Creu, va transcórrer pel carrer Major i va acabar a la plaça de la Vila. La música dels Grallers de Molins i dels Timbalers del Camell van acompanyar als molinencs i molinenques que van donar suport al moviment independentista. El popular Camell també va sortir a la plaça com a mostra de suport a la causa.

En total, prop de 500 persones van participar a l’acte reivindicatiu sota el lema “Molins de Rei marxa cap a la independència”. Aquesta manifestació suposava la participació de Molins de Rei a la “Marxa cap a la independència” de l’Assemblea Nacional Catalana que es va iniciar fa unes setmanes a Lleida i que clourà amb una concentració a Barcelona el proper 11 de setembre. L’objectiu, segons els organitzadors, és “donar volada al moviment independentista i mobilitzar la ciutadania per reivindicar l’Estat propi”.

Una gran estelada a Ca n’Ametller va rebre als manifestants a la plaça de la Vila // ANC

Davant de Ca n’Ametller, sota una estelada de grans dimensions que penjava de la façana de les dependències municipals, es va cloure la manifestació amb un acte que va ser conduït pel molinenc i membre del Secretariat Nacional de l’ANC, Ignasi Termes. Després, la periodista de 25TV i directora del grup teatral Espai Xirgu, Maribel Rodríguez, va llegir un manifest a favor de la independència de Catalunya.

Recomanacions personalitzades