Una vintena de vehicles participen a la caravana independentista de l’ANC

Una vintena de vehicles es van reunir al polígon El Pla per participar en una caravana independentista organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana. Els molinencs es van sumar a un total de 200 vehicles d’arreu del Baix Llobregat que van confluir a Martorell.

Una marxa lenta de vehicles en caravana des de diferents punts fins arribar a Martorell. Aquesta és la idea que van dur a terme des de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el passat diumenge en el marc dels actes de la “Marxa per la independència”. a Molins de Rei, una vintena de vehicles es van donar cita al lateral de la carretera entre Sant Feliu i Molins de Rei per participar a la caravana independentista. Hi van participar cotxes de tot tipus i algunes motos. Tots ells, equipats amb estelades i fent sonar el clàxon al seu pas pels diferents municipis.

Els molinencs que van participar es van reunir al lateral del polígon El Pla // ANC Molins de Rei

En total, més de 200 vehicles van recórrer les poblacions del Baix Llobregat conformant 4 columnes provinents de Collbató, Corbera, Castelldefels i El Prat. Molins de Rei formava part de la quarta, que a banda de El Prat, va recórrer els municipis de Cornellà, Esplugues, Sant Just, Sant Joan, Sant Feliu, Molins de Rei, El Papiol, Pallejà i Sant Andreu fins a arribar a Martorell, punt de confluència de totes les columnes.

La caravana de cotxes va acabar al Pont del Diable de Martorell // ANC Molins de Rei

A la seva arribada a Martorell, davant unes 500 persones, es va desplegar una estelada de grans dimensions penjada del pont del Diable. L’acte final va comptar amb els parlaments d’alguns regidors de la comarca representants de la seva població a l’Assemblea de Municipis per la Independència, així com de Jaume Marfany, representant del Secretariat Nacional de l’ANC. Marfany va explicar que des de l’ANC s’enviarà una carta al president de la Generalitat en nom de les poblacions adherides a l’Assemblea de Municipis per la Independència -com Molins de Rei- per demanar-li que “faci tot el que estigui al seu abast per iniciar el procés de secessió de l’Estat espanyol”. El representant del Secretariat Nacional de l’ANC també va explicar que es demanarà a la Generalitat el suport per poder dur a terme  “una consulta popular que permeti conèixer el suport dels ciutadans a la constitució de l’Estat català dins la Unió Europea”.

Divendres 20 de juliol, la Marxa a Molins de Rei

L’ANC està duent a terme un seguit d’actes festius i reivindicatius en el que ha anomenat la “Marxa cap a la independència”. La Marxa es va iniciar amb un gran acte el dia 30 de juny a Lleida i finalitzarà l’11 de Setembre amb una gran concentració a Barcelona. Mentrestant, van realitzant actes arreu de Catalunya. A Molins de Rei serà aquest divendres 20 de juliol amb un cercavila des de la plaça de la Creu a les 19.30 hores fins a la plaça de la Vila, on es llegirà un manifest.

Recomanacions personalitzades