La tendresa de Meritxell Gené enamora al Músiques Invisibles

El segon concert del cicle Músiques Invisibles torna a omplir l’Ateneu Mulei. Meritxell Gené va combinar tendresa i compromís aconseguint enamorar al públic molinenc. Ja és coneixen les properes dates i artistes convidats d’aquesta iniciativa musical.

Gené és una de les noves veus femenines de la cançó catalana // Jose Polo

La cantautora Meritxell Gené va ser l’encarregada de reafirmar l’èxit del cicle Músiques Invisibles, organitzat per l’Altraveu i l’Ateneu Mulei. La sala del Mulei es va tornar a omplir amb una barreja entre el públic habitual de l’entitat molinenca i persones que van voler descobrir el cicle que té com objectiu donar a conèixer noves veus del panorama musical català.

Gené va exposar un repertori amb cançons dels seus dos CDs, Inesperadament (2008)  i Sota els llençols (2010), i va enamorar al públic a través del seu estil tendre i original acompanyada per una guitarra i un acordió diatònic. Les seves lletres combinaven romanticisme i compromís lligant molt bé amb l’ambient que ofereix el Mulei per aquestes ocasions.

A més de tocar cançons pròpies, Meritxell Gené va retre homenatge a mites de la cançó catalana com Lluís Llach o Ovidi Montllor. Durant el concert va musicalitzar diferents poemes d’artistes com Màrius Torres i va mostrar una especial sensibilitat cap a les terres de Ponent.

Pere Vilanova serà el proper convidat al Músiques Invisibles

El cicle Músiques Invisibles tornarà el proper 2 de maig amb un concert del cantautor Pere Vilanova. El dia 30 el protagonista serà el primer grup que visiti el cicle, Estúpida Erikah. El proper 13 de juny el Músiques Invisibles finalitzarà amb els guanyadors del concurs Sona9 2011, Nyandú.

La nova iniciativa musical molinenca compta amb la col·laboració de Ràdio Molins de Rei, Sonitrons, DirxDir, La bar de bo i Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades