El masculí de bàsquet aconsegueix una volta de victòries

El CE Molins de Rei aconsegueix 15 victòries consecutives o el que és el mateix, una volta sencera de competició sense conèixer la derrota. 

La regularitat del CE Molins de Rei és històrica // basquet-molinsderei.blogspot.com

La relació del sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei amb la victòria és solida, madura, una història d’amor que ja dura una volta sencera de la lliga, molt allunyada d’un affaire adolescent.

Per trobar una taca en el calendari d’aquest equip hem d’anar fins al passat 22 de d’octubre a la pista del Cambrils on van caure per 65 a 48 a Cambrils. 134 dies després, el CE Molins de Rei s’ha venjat dels tarragonins aconseguint la victòria per 68 a 63 en un partit on van patir segons informa el blog de la secció. Noël de Boisrolin, 15 punts, i Teo Fernández, 14 punts, van ser claus per aconseguir una marca històrica poc vista en el món del bàsquet i de l’esport en general, sobretot en categories sèniors.

El CE Molins de Rei segueix segon i el proper cap de setmana hi ha partit entre el primer, Valls, i el tercer, el Samà, així que si els de Juan Couto aconsegueixen la victòria poden posar un peu a Primera Catalana.

 

 

Recomanacions personalitzades