El bàsquet masculí rep un correctiu a la pista del Cambrils

El CE Molins de Rei cau amb contundència a la pista CB Cambrils (65-48) encadenant la seva segona derrota consecutiva. Els molinencs van maquillar el resultat durant els últims minuts.

Jordi de Ugarte surt de la pista ovacionat pels seus compays // basquet-molinsderei.blogspot.com

La baixa de Jordi de Ugarte es nota en atac // Arxiu basquet-molinsderei.blogspot.com

El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei va ser inferior durant tot el partit. De fet, l’entrenador Juan Couto, qualifica el partit com “per oblidar” al blog de la secció. El capità, Miquel Sànchez, manté el mateix discurs en declaracions a Viu Molins de Rei: “No podem treure res positiu d’aquest partit”.

L’atac és el principal problema del CE Molins de Rei. Les baixes anotacions en els dos últims partits – 54 la setmana passada i 48 aquesta – unides a un un percentatge pobre tant en el joc interior com el exterior fan que sigui molt complicat que arribin les victòries. En aquest aspecte, s’ha notat molt la baixa per un dit trencat de Jordi de Ugarte, clau en l’última victòria dels molinencs.

Sànchez valora com a “positiva” la dinàmica que té l’equip en els entrenaments durant la setmana però també reconeix que els jugadors “no responem a nivell individual”. Tot i això, es mostra optimista de cara a propers partits: “Estic segur de que això ho tirarem endavant ràpidament” conclou el capità. El proper matx també serà fora de casa i en una pista a prior assequible, la del Nàstic de Tarragona.

Recomanacions personalitzades