Una polèmica entre entitats obliga a treure un Rei Carnestoltes decebedor

L’entitat Amics del Camell va demanar la retirada del rei Carnestoltes d’enguany perquè era una rèplica del Camell. Consideraven que era de mal gust cremar-lo, com és tradició. Finalment va sortir un altre Rei Carnestoltes substituint l’ideat inicialment.

El Camell va tancar el Carnestoltes 2012 // Amics del Camell

A banda de les disfresses i els colors de la rua, el Carnestoltes 2012 a Molins de Rei serà recordat per una curiosa polèmica: el canvi a última hora del Rei Carnestoltes, figura que es crema després del corre-cuita del Camell.

En un principi, alguns membres de l’Entxuscat, encarregats de construir a Sa Majestat el Rei Carnestoltes per després cremar-lo, van proposar fer una rèplica del Camell, a escala real, disfressat de pallasso. L’entitat Amics del Camell va considerar aquest acte una falta de respecte ja que enguany fa 20 anys de la cremada que va fer malbé la bèstia de foc de Molins de Rei durant un corre-cuita. Finalment, aquest enfrontament entre entitats va acabar amb la construcció d’un altre Rei Carnestoltes que va decebre a molts molinencs i molinenques.

El Camell, encarregat de cremar el Rei, anava disfressat de bomber // Jordi Julià

El Camell, encarregat de cremar el Rei, anava disfressat de bomber // Jordi Julià

Recomanacions personalitzades