El ball de Carnestoltes fracassa rotundament

El ball de Carnestoltes al teatre del Foment no va reunir a més de 100 persones. Els organitzadors anuncien que el ball “ha mort” per la baixa afluència de públic. La festa del casal de joves La Mola, en canvi, es va omplir amb preus més econòmics.

La Bigoti’s Party 2012, el tradicional ball de Carnestoltes amb més de 30 anys d’història, ha patit un sonor fracàs amb menys de 100 assistents tot i la participació de l’orquestra Montecarlo amb música en directe. Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Roger Sàbat, de la companyia RteatreD, ha estat contundent en declaracions a Ràdio Molins de Rei. Sàbat ha parlat de “ l’enterrament del ball, tal i com s’ha fet en els últims 31 anys”. Lluny queden els temps en els que el poliesportiu municipal s’omplia de gent la nit de Carnestoltes. Durant els últims anys ja anava a menys i aquest ja ha estat la mort definitiva.

Segons ha explicat Sàbat a la ràdio local, a la mitja part gairebé tothom va marxar. L’aspecte de la festa era desolador, amb menys d’una desena part dels participants a la rua, que va comptar amb un miler de comparsers durant la tarda de dissabte als carrers de Molins de Rei. “La cosa definitivament ha mort, s’ha acabat, s’hauria de buscar una alternativa però el ball de carnestoltes com a tal s’ha acabat” ha conclòs el portaveu de l’organització

Al mateix temps que es feia el ball de Carnestoltes al Foment Cultural i Artístic la festa del Casal de Joves de la Mola tenia una assistència molt superior. Mentre l’entrada a la festa oficial costava 12 € anticipada i 15 € a taquilla, a La Mola el preu era de 2€ pels que anaven disfressats i 5 € pels que no anaven.

Recomanacions personalitzades