Detingut l’autor de diversos robatoris a gent gran

La Guàrdia Urbana ha detingut el presumpte autor de robatoris a gent gran quan sortia de les entitats bancàries. L’home, de 70 anys, tenia nombrosos antecedents i una ordre de recerca des del mes de juny. La detenció va ser al passeig Pi i Margall el passat dimecres al migdia.

Tot va començar quan el cos policial va rebre una trucada informant de la presència d’un home i una dona sospitosos al voltant d’una entitat bancària del Centre Vila. Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va presentar al lloc de l’avís i va localitzar un home al passeig Pi i Margall que coincidia exactament amb la descripció facilitada.

L’home, que respon a les inicials de J.C.R., té 70 anys i és veí de l’Hospitalet de Llobregat. En el moment de la detenció, els agents li van trobar gairebé 600 euros en metàl·lic. En la identificació posterior es va comprovar que comptava amb nombrosos antecedents per robatori i que tenia una ordre de recerca i detenció vigent des del passat mes de juny.

La patrulla va traslladar el detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Llobregat, on es troba a l’espera de passar a disposició judicial.

La detenció d’aquest home que actuava específicament a entitats bancàries de Molins de Rei es produeix només una setmana després de la desarticulació d’una gran banda organitzada que també es dedicava a robar a la gent gran quan sortia de treure diners dels bancs i caixes de tota l’àrea metropolitana.

Recomanacions personalitzades