La Fira Stocks retalla preus durant un dia

Gairebé 30 comerços molinencs van participar durant tot el dissabte a la 4a Fira Stocks d’aquest any per la Festa Major. La plaça del Molí va ser l’espai on algunes botigues van liquidar existències a preus rebaixats durant unes hores.

Durant tot el dissabte van ser molts els molinencs que van passejar per la Fira Stock // Laura Herrero

Les retallades en sanitat i educació ja fa temps que han arribat a Molins de Rei. Els comerciants es van apuntar a la moda el passat dissabte i sota el lema “Retallem els preus”, a les nou del matí de dissabte va començar la jornada de la Fira Stocks 2011 a la plaça del Molí, amb la participació de 27 comerços de Molins de Rei. Aquesta activitat és la quarta vegada que surt al carrer en el marc de la Festa Major i es va fer present durant tot el dia, fins a les nou de la nit.

Durant tot el dia, centenars del molinencs i molinenques van passejar per la zona del Molí, on es trobaven les paradetes i van poder gaudir de les ofertes que els botiguers els brindaven. Podien observar-se descomptes de fins el 50%. La plaça del Molí va acollir també activitats amb inflables per als més petits.

A més de les botigues, hi havia activitats infantils pels més petits a la plaça del Molí // Laura Herrero

Recomanacions personalitzades