Un curtmetratge molinenc participa al Festival IULM de Milà

“55 metres quadrats”, un curtmetratge del realitzador molinenc Gerard Pérez, ha estat seleccionat al Festival Internacional IULM de Milà. Les votacions a través de la web del festival el situen entre els favorits.

El Festival ILIUM és un festival de curtmetratges internacional en el que totes les escoles audiovisuals d’Europa presenten els seus treballs. Gerard Pérez ha realitzat el curtmetratge “55 metres quadrats” amb els seus companys de treball de final de carrera i quina ha estat la seva sorpresa quan fa dos dies els van notificar que estaven seleccionats. De totes les escoles d’Espanya només hi ha hagut dos curtmetratges seleccionats, un titulat “036” i el realitzat per Pérez.

La història fa una crítica a la situació de crisis actual i tracta sobre una família que per problemes econòmics porta a terme una reivindicació una mica especial. Però no només hi ha essència molinenca per part del Gerard, un dels actors que interpreta a un dels treballadors d’IKEA al curt és el molinenc Jaume Armentano, actor que també s’ha pogut veure a diverses obres teatrals de la vila representades al Teatre de La Peni o el Foment. A més a més, alguns extres que apareixen pel recinte també són molinencs. Fa gairebé un mes van presentar el curtmetratge a la tercera mostra de curtmetratges de Molins de Rei, el Kurtinstant, i va ser un èxit.

La setmana vinent tot l’equip viatjarà a Milán a l’entrega de premis convidats pel festival. Les votacions realitzades a la web del concurs, obertes fins el 23 de juny i on està molt ben situat, apunten que el curtmetratge del molinenc podria sortir guanyador.

Recomanacions personalitzades