La Policia judicial demana documentació a l’Ajuntament pel cas Clam Consulting

Agents de la  Policia judicial, per ordre de la Fiscalia Anticorrupció, van visitar dimarts l’Ajuntament de Molins de Rei per tal de requerir informació al personal implicat en les adjudicacions presumptament irregulars a l’empresa Clam Consulting.

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, el passat dimarts la Policia Judicial va entrar a l’Ajuntament de Molins de Rei en representació de la Fiscalia Anticorrupció per tal de requerir documentació sobre l’adjudicació de serveis a l’assessoria mediambiental Clam Consulting. Personal de l’Ajuntament ha confirmat la informació a aquest mitjà, mentre que des d’Alcaldia s’ha decidit no entrar a valorar la veracitat de la noticia. Des del dia posterior a la publicació de l’informe, l’encara alcalde en funcions, Ivan Arcas, ha defensat la legalitat de les actuacions dutes a terme pel consistori molinenc.

Mentre que la investigació de l’Oficina Antifrau no prospera degut a la pràcticament congelació de l’organisme des de la mort del seu director, David Martínez Madero, aquesta actuació de la policia judicial demostra que les investigacions per part de la Fiscalia Anticorrupció estan més actives que mai. La visita dels investigadors policials a l’Ajuntament es produeix tres mesos després de que la interventora enviés a la Fiscalia Anticorrupció i a l’Oficina Antifrau un informe on apuntava indicis de prevaricació i tràfic d’influències en l’adjudicació de contractes a Clam Consulting.

Jose Polo / David Guerrero

Recomanacions personalitzades