Itxaso deixa al sènior femení d'handbol a un pas de Divisió d'Honor Plata

El CE Molins de Rei supera 28 a 21 al Seis do Nadal en el partit d’anada de l’eliminatòria final de les fases d’ascens a la segona categoria de l’handbol estatal. La tornada es disputa la setmana vinent a Vigo.

Itxaso superant a la defensa gallega // Jose Polo

Itxaso superant a la defensa gallega // Jose Polo

Ha estat un camí més llarg que el de Santiago però després d’una temporada eterna, amb la final a 4 i la primera ronda de les fases com a moments culminants, ara el el Club Esportiu Molins de Rei és a un pas d’aconseguir retornar a la categoria de plata de l’handbol femení estatal. Si les molinenques aconsegueixen defensar els set gols que porten d’avantatge a Vigo aquest cap de setmana, seran equip de la Divisió d’Honor Plata.

El CE Molins de Rei demostra la seva superioritat

El primer partit de la doble eliminatòria final es va disputar el passat cap de setmana al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. Les entrenades per Isabel Rabasa van superar al Seis do Nadal per 28 a 21 i van demostrar que són un equip un punt per sobre de les gallegues. El CE Molins de Rei va estar sempre per sobre en el marcador imposant la seva dura defensa i els seus ràpids contraatacs mentre que les de Vigo per la seva banda semblaven acostumades a jugar a un altre ritme molt més lent.

En aquesta lluita d’estils, el Molins, guiat per Itxaso, es va imposar clarament i no va poder aconseguir un renda més àmplia gràcies a la seva relaxació en alguns minuts i al gran orgull que va demostrar el Seis do Nadal i que assegura que la tornada no serà fàcil.

Una classe d’handbol signada per Itxaso

Tot i que la portera no habitual, Bermejo, va estar molt bé, l’autèntica protagonista de la tarda i la millor del partit va ser la sis molinenca, Itxaso. Intercanviant la seva posició entre l’extrem i el lateral en les transicions defensa-atac va fer gala d’una potència física molt superior a la dels seus rivals, que semblaven pubilles lluitant contra una dona ferma i dreta. Atac rere atac, Itxaso imposava el seu domini saltant per sobre de les mans defensores i menjant-li la moral a la portera rival, que no podia fer res més que recollir l’esfèric del fons de la xarxa.

A més a més, Itxaso també va fer gala de la seva tècnica i visió de joc al assistir a les seves companyes en diverses ocasions. Les gallegues només podien intentar aturar-la amb accions brusques a les quals Itxaso responia amb una finta, una passada sense mirar o un gol més que pujava al marcador.

Molt públic però massa callat al Poliesportiu Municipal // Jose Polo

Molt públic però massa callat al Poliesportiu Municipal // Jose Polo

Recomanacions personalitzades