El sènior femení d'handbol supera a l'Olvega al primer partit de les fases d'ascens

Amb el primer partit de les fases guanyat (20-23) en cas d’una victòria avui, a l’equip només li faltaria guanyar una eliminatòria a doble partit ser equip de divisió d’honor plata.

Itxaso supera a Karoline // Josep Roca (FCH)

Arxiu // Josep Roca (FCH)

Les noies d’Isa Rabasa estan en aquests instants concentrades a Soria, disputant la fase d’ascens de categoria. Ahir divendres es va jugar el primer partit i el CE Molins de Rei es va imposar a l’amfitrió, l’Olvega. Avui l’equip s’ho juga tot en un últim partit davant l’Aislatec Oberena. La retirada de l’Universitat de València facilita molt les coses a les molinenques, deixant un grup de quatre en un de tres i amb un rival menys lluitant per l’ascens.

En declaracions a Viu Molins de Rei, la capitana de l’equip, Inés Solana, creu que “estem bastant tranquiles de cara el partit d’avui” tot i que reconeix que “ és inevitable tenir uns petits nervis en aquests partits”.

En cas de victòria molinenca encara faltaria una última fase que es jugaria a doble partit, on l’equip podria haver de viatjar a qualsevol racó del país.

Recomanacions personalitzades