Ivan Arcas vol més plaques fotovoltaiques en el planejament urbanístic

Ivan Arcas ha defensat un dels projectes més controvertits de la legislatura: les pèrgoles fotovoltaiques de la plaça del Molí i s’ha compromés a promoure més instal·lacions d’energies renovables en el planejament urbanístic a través de Molins Energia.

Ivan Arcas va explicar el seu programa en matèria de sostenibilitat i energia sota les pèrgoles fotovoltaiques // IxMdR

Les “Converses amb l’alcalde” del passat dimarts van portar a Ivan Arcas a seure sota un dels projectes que més critiques s’ha guanyat durant els últims mesos. Les plaques fotovoltaiques de la plaça del Molí van ser testimonis dels compromisos d’Iniciativa per Molins de Rei en matèria de sostenibilitat. Ivan Arcas va reiterar que “l’estalvi energètic de la vila és i continuarà sent una prioritat” i va assegurar que els pròxims anys promourà, a través de Molins Energia, sistemes i instal·lacions d’energies renovables que es volen incloure en el planejament urbanístic. L’aposta de Iniciativa per Molins de Rei passa per “aplicar mesures d’arquitectura bioclimàtica i incentivar els sostres solars en equipaments públics i naus industrials”.

El candidat a la reeleeció va concloure amb un eslògan propi d’un partit ecosocialista com el que encapçala: “el futur s’escriu amb “e” d’energia, estalvi, eficiència, equilibri i ecologia”.

“Conversa” amb els veïns del Centre

Sota les pèrgoles fotovoltaiques, Arcas es va reunir amb veïns de la plaça de la Llibertat, passeig del Terraplè i Rafael de Casanovas. “La nova plaça ha esdevingut un lloc privilegiat per dur a terme esdeveniments que requereixen espais amplis i nets”, va defensar l’alcalde, posant com exemple de la seva funcionalitat la ubicació de la Fira d’Entitats i la Fira Jove durant les dues últimes edicions de la Fira de la Candelera. Per al candidat d’Iniciativa per Molins de Rei, el futur de Molins de Rei passa per aquesta zona. “Cal continuar apostant per aquesta centralitat dotant a la zona de més serveis, com la futura biblioteca de Molins de Rei“, va prometre Arcas, comprometent-se a construir una de les infraestructures més necessàries per a Molins de Rei. Tots els partits la porten en el programa, variant en funció de la formació política, el cost, la ubicació i els serveis que ha d’oferir.

Recomanacions personalitzades