Ivan Arcas fa campanya als barris a través de les "Converses amb l'alcalde"

Ivan Arcas està realitzant durant la campanya electoral una sèrie de visites als barris anomenades “Converses amb l’alcalde”. La primera va ser al barri del Canal. El candidat a la reelecció va mantenir el seu compromís amb les inversions en millorar les instal·lacions esportives.

Un grup de veïns i veïnes del Canal van "conversar" amb Ivan Arcas // Iniciativa per Molins de Rei

Sota el nom de “Converses amb l’alcalde”, des de la formació ecosocialista asseguren que volen “recollir de primera mà les propostes per a la millora del barri, les inquietuds dels vilatans i, en definitiva, intercanviar punts de vista”. Al mateix temps, aprofiten per presentar les propostes programàtiques del partit. Segons Ivan Arcas, d’aquesta manera “es posa en pràctica un dels aspectes del programa d’Inicativa i que vol fer possible que els homes i les dones de Molins de Rei siguin actius en la decisió i en el compromís respecte del present i futur de la vila”.

El cicle de “Converses amb l’alcalde” va començar el passat divendres, amb una visita al barri del Canal, on Arcas es va reunir amb un grup de veïns per intercanviar impressions abans de les eleccions del 22 de maig. Aquest serà un format que es repetirà durant la campanya electoral a tots els barris com aposta d’Iniciativa per Molins de Rei per mantenir un contacte directe amb els ciutadans. En el cas del barri del Canal, la número 8 de la llista, Maria José López, va obrir la conversa.

Posteriorment, Ivan Arcas es va centrar en els eixos del programa d’Iniciativa per Molins de Rei en matèria d’esport. Arcas va expressar el seu compromís de “promoure espais i itineraris urbans i naturals per a l’esport de manteniment i de lleure”. Al mateix temps, es va comprometre a continuar millorant els equipaments esportius existents a la vila: “Completarem les inversions ja empreses, com el camp de futbol Ricard Ginebreda i la gimnàstica esportiva”.

El candidat d’Iniciativa per Molins de Rei va aprofitar la seva presència al barri del Canal per recordar la cessió dels terrenys situats al barri per la futura ubicació del nou institut Lluís de Requesens. Arcas va recordar que en els últims anys s’han millorat les instal·lacions de les dues escoles d’educació primària al barri, l’Escola d’Adults i les dues llars d’infants existents a la zona. L’alcalde va insistir en recordar que “Iniciativa vol una educació pública de qualitat que garanteixi la igualtat d’oportunitats de les persones” i va alertar del perill que suposen les retallades que vol dur a terme el govern d’Artur Mas.

Recomanacions personalitzades