La CUP presenta la seva llista electoral aspirant a fer un pas endavant

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va presentar el passat dissabte la seva llista electoral, encapçalada per l’actual regidor Àlex Maymó. La CUP aspira a fer un pas endavant en les properes eleccions amb una llista que combina joventut i experiència.

La Traska Truska es va omplir per veure les cares de la CUP // Miquel Montfort

Fa quatre anys van ser la novetat i van aconseguir un regidor. Ara ja s’han fet un forat a la política local i busquen consolidar-se amb una llista electoral que destaca per la seva mitjana d’edat, situada en els 34,5 anys. Tot i això, la combinació de joventut amb experiència és tal que un 40% dels membres de la llista tenen més de 40 anys. Com va destacar el número 2 de la candidatura, Roger Castillo, “som gent de totes les edats i de tots els barris de la vila, amb persones provinents d’altres formacions polítiques i àmbits ideològics, com també persones que feia anys que estaven desencantades amb la política”. Des de la CUP compten amb un gran nombre de gent implicada en entitats i associacions molinenques i consideren que estan preparats per “fer un gran pas endavant en aquestes eleccions municipals”.

Per aconseguir aquesta millora, que es podria traduir en l’obtenció d’un segon regidor, a Àlex Maymó li segueixen Roger Castillo, Laura Peradalta i Albert Botran, del número 2 al 4 respectivament. Aquest últim és membre del secretariat nacional de la CUP i ja era a la llista del 2007 igual que Castillo. En el número 5 hi ha la jove Mar Miralles i el número 6 l’ocupa Carles Bassas, impulsor de la campanya Salvem del Foc Collserola. Li segueixen Dolors Armengol, Carles San Andrés i Mireia Romo en els primers deu llocs de la llista electoral. De les 31 persones que conformen la llista, vuit d’elles ja hi eren a la llista del 2007.

El cap de llista de la CUP, Àlex Maymó, va fer balanç de la feina feta durant aquests quatre anys com a regidor: “29 mocions presentades, 213 preguntes i precs formulats i 473 expedients d’informació analitzats”. Maymó va parlar també de futur i va assegurar que “l’objectiu de la CUP no és governar a qualsevol preu, el nostre objectiu és que s’apliqui el nostre programa electoral”. Davant un panorama electoral en el que no hi ha cap clara majoria i en el que ja es fan càbales de quines poden ser les aliances post-electorals, el regidor de la CUP va deixar clar que “mai negociarem la formació d’un govern en base a un simple repartiment de parceles de poder, com ha estat habitual en els últims anys”.

El programa electoral de la CUP es centrarà en deu prioritats que han estat recollides a través d’un procés participatiu en el que han participat 78 persones de la vila en 11 punts de trobada utilitzats per recollir les aportacions i propostes dels molinencs.

L’acte de presentació de la llista, celebrat a la Traska Truska, va aplegar a més d’un centenar de persones i també va servir per presentar el vídeo de campanya, realitzat per Marc Vendrell, Gerard Capdevila i Miquel Monfort.

La llista de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) la formen:

 1. Àlex Maymó i López
 2. Roger Castillo i Bosch
 3. Laura Peradalta i Sancho
 4. Albert Botran i Pahissa
 5. Mar Miralles i Maeztu
 6. Carles Bassas i Boqué
 7. Dolors Armengol i Solé
 8. Carles San Andrés i González
 9. Mireia Romo i Segura
 10. Tania Emilia Peña i Vargas
 11. Josep Miquel Janés i Campmajó
 12. Esther Mellado i González
 13. Miquel Monfort i Subirana
 14. Carme Polo i Molina
 15. Xavier Andorra i Pau
 16. Miriam Burriel i Bosch
 17. Enric Piera i Pachón
 18. Eulàlia Fernández i Llaveria
 19. Gerard Capdevila i Boqué
 20. Sergi Ruiz i Pi
 21. Miquel Vallès i Llorens
 22. Diana Janés i Campmajó
 23. Miquel Dutrèn i Font
 24. Laura Munt i Gutiérrez
 25. Carles Ros i Figueras
 26. Helena Prats i Toran
 27. Bernat Segura i Arús
 28. Mar Ollé i Camats
 29. Miquel Martínez i Bigas
 30. Sergi Carós i Massegur
 31. Teresa Sellés i Comellas

Recomanacions personalitzades