Carles San Andrés: Donem-li la volta: amb la CUP, puc!

Què trobes que falta a Molins? Hi ha maneres de fer que penses que s’han de canviar? Hi ha temes que estan descuidats? I si comparteixes els teus punts de vista? A la CUP pensem que els vilatans i les vilatanes no s’han de limitar a votar cada quatre anys i esperar resignats a veure què fan els polítics fins a les properes eleccions. Pensem que la política l’hem de fer entre tots i totes dia a dia. En un moment de forta desafecció envers els polítics, no hem de caure en el desànim i en el passotisme sinó que ens hem d’unir i treballar per bastir un projecte alternatiu que millori Molins. I ara és un bon moment per fer-ho.

El proper 22 de maig tindran lloc les properes eleccions municipals i la voluntat de la CUP és la d’elaborar un programa electoral de manera participativa. De fet aquest procés ja va començar fa 10 mesos, quan a nivell nacional vam encetar una sèrie de punts de trobada oberts a la ciutadania i als moviments socials i entitats d’arreu del país per a preparar el programa marc de cara a les municipals. Les conclusions de les 8 trobades i d’una última jornada de reflexió han estat la base d’aquest document, que va ser aprovat per la militància de la CUP el passat 9 de gener. Amb aquest punt de partida, ara volem seguir aquesta línia a la Vila, i per això organitzarem més d’una desena de Punts de Trobada en els propers dos mesos. Uns tractaran temàtiques generals, mentre que altres seran específics de diferents barris de la Vila.

Les conclusions d’aquests Punts de Trobada, el Programa Marc nacional com altres propostes que ens feu arribar tan des de les entitats i associacions com a títol individual, s’inclouran al Programa de la CUP de cara a les properes eleccions. Es tracta doncs, d’un procés obert i participatiu que intenta des del primer dia comptar amb els punts de vista del màxim possible de persones, col·lectius i entitats de la Vila.

Els Punts de Trobada de temàtiques generals són els següents:

CULTURA I LLENGUA – Dijous 10 de febrer

HABITATGE I POLÍTIQUES SOCIALS – Dijous 17 de febrer

PARTICIPACIÓ CIUTADANA  – Dijous 24 de febrer

URBANISME I TERRITORI – Dimarts 1 de març

NOVA CIUTADANIA – Dimecres 9 de març

Tots tindran lloc a la Sala d’Actes de Ca n’Ametller (Jacint Verdaguer, 95  bis) a les 8 del vespre.

El calendari dels Punts de Trobada als barris el comunicarem properament pels nostres canals habituals: web, facebook,…

A més de participant en aquests punts de trobada, també ens pots fer arribar les teves propostes a/al:

Entre tots i totes DONEM-LI LA VOLTA: AMB LA CUP, PUC!!

Carles San Andrés, CUP Molins de Rei

Recomanacions personalitzades