La Gòtica rep més de 2.000 visitants durant les portes obertes de la Fira

Les portes obertes que es van fer a la Sala Gòtica del Palau dels Requesens el cap de setmana passat van ser tot un èxit. Segons les dades facilitades per l’Ajuntament, més de 2.000 persones s’hi van apropar per conèixer-la millor.

I va ser un èxit perquè aquestes més de 2.000 persones es van haver de repartir en només cinc hores: dues i mitja el dissabte i dues i mitja el diumenge. Les portes obertes, organitzades conjuntament per l’Associació d’Amics del Museu i l’Ajuntament de Molins de Rei, dins el marc de la 160a Fira de la Candelera, van comptar amb visites guiades i projecció d’un vídeo on els visitants podien veure el procés de rehabilitació.

La Sala Gòtica data del segle XV, i va ser inaugurada el dia 22 de gener. A partir d’ara la sala podrà acollir actes musicals, teatrals i de cinema de petit format, i serà un espai noble on fer presentacions, congressos o trobades, com Viu Molins de Rei va explicar fa uns dies.

Recomanacions personalitzades