Enric Franch deixa la regidoria de d’economia i finances

Enric Franch deixarà de ser regidor d’economia i finances per jubilar-se als 63 anys segons ha anunciat l’alcalde. L’oposició ho valora com una dimissió.  Franch serà substituit per Núria Artés.

El regidor de més polèmic dels últims mesos després del to al que ha pujat el debat sobre l’economia i els informes de l’interventora que detecten irregularitats en la gestió econòmica i la contractació pública de l’Ajuntament, deixa de ser l’encarregat de l’economia, les finances, els serveis generals i la seguretat pública de Molins de Rei.  Enric Franch no ha anunciat la seva dimissió ni la seva jubilació, sinó que ha estat l’alcalde qui ho ha anunciat en declaracions a Ràdio Molins de Rei. Segons Iván Arcas, Franch plega per “jubilar-se”. Aquesta ha estat l’única manifestació pública del fet, anunciada per l’alcalde a poques hores de celebrar la comissió municipal de comptes, realitzada ahir mateix a la tarda.

A només quatre mesos per les eleccions municipals, el lloc d’Enric Franch l’ocuparà la número 10 de la llista electoral d’Iniciativa i Esquerra, Núria Artés, fins ara assessora d’alcaldia. El canvi és farà efectiu durant el proper ple del 26 de gener.

Els partits de l’oposició han mostrat els seus dubtes de que la raó de la marxa de Franch sigui la jubilació. Xavi Paz (PSC) entén que “això és una dimissió en tota regla” i que demostra la “manca de compromís” de Franch. Paz també recalca que hi ha altres regidors que continuen treballant tot i estar jubilats. Àlex Maymó (CUP) reclama “que es diguin les coses pel seu nom” apuntant que Franch “ha dimitit o l’han fet dimitir”.

Recomanacions personalitzades