Foj vola a la tercera etapa del Dakar

El molinenc ha fet 21è a la tercera etapa del Dakar fent la seva millor actuació en l’edició d’enguany. En alguns trams ha estat més ràpid que els líders del raid. Foj ocupa ara la posició 24 de la general.

Xavi Foj ha fet una actuació brillant en la tercera etapa del ral·li més dur del món. El pilot molinenc ha superat una especial contra el crono de 500 kilòmetres en 04:35:04.  En alguns trams del trajecte entre San Miguel de Tucumán i San Salvador de Jujuy ha estat més ràpid que els líders de la cursa com Carlos Sainz o el francès Peterhansel. Ara mateix, si Foj participés a la categoria de cotxes de sèrie seria líder de la classificació per davant del japonès Mitsuhashi. Recordem que no ho fa per problemes burocràtics.

Foj ha fet front amb èxit a alguns trams complicats de sorra tova “fesh-fesh” i també ha superat una zona perillosa per la seva altitud. En un dels trams més llarts de l’etapa els pilots han passat per zones de més de 3600 metres d’alçada que tot i no ser puntuables per l’especial eren molt conflictives per la possibilitat d’avaries mecàniques i de no seguir correctament les rutes de navegació.  Veiem com ha vist Xavi Foj l’etapa mitjançant el vídeo pel blog de l’equip Toyota Coopertires Desafio Extremo.

Recomanacions personalitzades