Xavi Foj supera una nova etapa de transició al Dakar

Foj ha acabat la segona etapa del Dakar en la posició 30 a més de 40 minuts del guanyador. L’etapa entre Cordoba y Sant Miguel de Tucuman s’ha considerat de transició tot i que s’ha tornat a complicar per la pluja. Foj ocupa la posició 29 a la classificació general.

Durant les primeres etapes no es guanya el Dakar però es pot perdre. Xavi Foj ja ha superat les dues primeres etapes de transició amb èxit sense patir problemes mecànics en aquests primer dies de cursa.

La segona etapa entre Corboba i Sant Miguel de Tucuman, amb una especial contra el cronòmetre de 324 kilòmetres, s’ha complicat, com ja va passar amb la primera, per les inclemències meteorològiques. Foj ha superat la pluja amb una conducció suau cuidant molt la mecànica del seu Toyota Land Cruiser. El seu ritme ha estat constant durant tota la jornada sense alts i baixos en el seu rendiment. Ell mateix ens ho explica en aquest vídeo del blog del seu equip.

Recomanacions personalitzades