Xavi Foj comença el Dakar sense problemes esportius

El pilot molinenc comença la seva vintena participació al ral·li més dur del món amb una etapa tranquil·la després de saber que no podrà competir a la categoria de cotxes de sèrie.

Xavi Foj acompanyat de Jesús Calleja un cop acabada la primera especial del Dakar 2011 (blog Territorio Cooper)

Xavi Foj acompanyat de Jesús Calleja un cop acabada la primera especial del Dakar 2011 (blog Territorio Cooper)

Xavi Foj ha quedat en la posició 30 de la primera etapa puntuable del Dakar amb recorregut entre Buenos Aires i Cordoba amb una especial (part de l’etapa puntuable) de 222km. El pilot molinenc ha invertit un temps de 02:53:12, a 34:40 del guanyador, Carlos Sainz.

Ha estat un dia “tranquil” pel molinenc, on els principals perills en un principi eren els barrancs i la rapidesa de l’especial que coincideix en trams amb el recorregut del mundial de ral·lis. Però com diu el propi Foj: ” en el Dakar sempre passen coses”.

La presència de la pluja ha fet que aquesta etapa tingués un punt més de duresa no previst en un principi. “La presència de la pluja ha convertit una especial ràpida en una molt enfangada” ha declarat Foj al blog des seu equip després de finalitzar l’etapa (podeu veure el vídeo a la part inferior de la notícia). Molts participants han quedat fora ja que els vehicles han patinat molt sobre la sorra mullada.

Recomanacions personalitzades