Viu Molins de Rei publica un anuari amb les notícies més rellevants del 2014

S’edita la primera edició de l’Anuari Viu Molins de Rei. Els temes que han estat noticia durant el 2014 passen del format digital a una revista de 80 pàgines. Es podrà adquirir durant la Fira de la Candelera al stand de Viu Molins de Rei al carrer Pere Calders.

Publicació gratuïta per tots els socis de Viu Molins de Rei. Si et fas soci, te l’enviem a casa

Portada de l'Anuari Viu Molins de Rei 2014

Portada de l’Anuari Viu Molins de Rei 2014

PUNTS DE VENDA a 8 euros:

  • Llibreria Barba
  • Llibreria Arola
  • Llibreria Amèlia
  • Papereria Colors
  • Papereria Rompeolas
  • Art Gràfic
  • La Granja Forn de Pa

Les accions de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, les reivindicacions del Grup de Dones de Molins, el clam per demanar que Molins de Rei passi a ser zona 1 de transport públic, el boicot dels estudiants de secundària a les proves de competències bàsiques i la massiva participació de la ciutadania a la consulta sobre la independència de Catalunya del 9 de novembre.

Són només cinc de les moltes històries que ha explicat Viu Molins de Rei durant el 2014. Per la seva importància han estat escollides per aparèixer a la portada de l’Anuari Viu Molins de Rei 2014 després de la trobada anual de socis del diari on periodistes i lectors compromesos van fer balanç de l’any. Un any de mobilitzacions, el subtítol de la publicació, expressa què ha estat el 2014 a Molins de Rei segons la redacció i la comunitat de lectors de Viu Molins de Rei.

L’anuari suposa un nou format periodístic publicat per la redacció de Viu Molins de Rei amb l’esperit de recollir el més important de l’últim any en una revista editada en paper de qualitat i a tot color. Una peça de col·leccionista on es resumeix el més destacat del 2014 organitzat per seccions: política, societat, economia, cultura i esports. Reportatges en profunditat, entrevistes, resums informatius i reculls fotogràfics recullen el que ha passat en els últims 365 dies a Molins de Rei. També s’inclou una entrevista al molinenc més destacat de l’any segons els socis de Viu Molins de Rei: Dani Andreu, creador de Gueopic.

Recomanacions personalitzades