La Lliga Interclubs d’escalada arriba a Molins de Rei

Molins de Rei és la seu de la cinquena prova de la competició, organitzada per la secció d’escalada del CEM. S’utilitzarà el nou rocòdrom vertical inaugurat fa només unes setmanes. 

5a-prova-2a-lliga-bloc-interclubs-smallOrganitzat per la secció d’escalada del Centre Excursionista de Molins de Rei, el Poliesportiu Municipal serà la seu de la cinquena prova de la Lliga Interclubs d’escalada, competició que aplega a diferents equips de centres excursionistes d’arreu de Catalunya.

Aquesta prova, que va començar el passat dimecres dia 20 i continuarà divendres 22, compta amb la participació d’Els Bous de la Salle, els Club Excursionista de Gràcia, el Club Munyanenc Hospitalet, el Club Muntanyenc Sant Cugat, San Golem, Sala Ingravita, Sala La Reunió i el CEM Molins de Rei, que actualment ocupa la cinquena posició.

Els diferents participants utilitzaran el rocòdrom vertical inaugurat durant la passada Fira de la Candelera, una infraestructura que està ajudant al creixement de la secció d’escalada l’entitat molinenca. De fet, l’objectiu de la competició és precisament aquest: fomentar l’escalada i posar en contacte grups de diferents centres per motivar-se i trobar la manera d’aprofitar al màxim els rocòdroms i búlders de cada entitat.

Recomanacions personalitzades