El masculí del Bàsquet Molins venç al líder i el supera a la classificació

Club Bàsquet Molins 70-58 Club Bàsquet Morell A. Els de Molins de Rei aconsegueixen guanyar a casa al fins ara líder de Primera Catalana i es col·loquen segons a la taula. La setmana vinent s’enfrontaran al Tecla Sala, amb qui estan empatats a victòries.

Els molinencs porten cinc victòries consecutives // María Samblás

El primer equip masculí del Club Bàsquet Molins de Rei ha començat la temporada de la millor manera possible. Tot i perdre el primer partit a casa, el derbi contra el Manyanet, ha aconseguit mantenir-se a la part alta de la classificació de Primera Catalana al vèncer la resta de partits disputats. 5 victòries en 6 enfrontaments; la darrera contra el fins ara líder de la categoria, el CB Morell A.

Aquest últim partit es va disputar el passat diumenge a la tarda al Poliesportiu Municipal. Els entrenats per Xavi Bayod arribaven amb bones sensacions i amb ganes de donar un cop sobre la taula contra un rival que no els hi pensava posar les coses fàcils. Es tracta de la millor defensa de la lliga i també té un molt bon percentatge en el tir lliure, per no parlar de què és un equip acostumat a arribar ajustats al final dels partits, però que sempre acaba aconseguint la victòria. En el duel contra el Molins, però, no va ser així.

El CB Morell va obrir la llauna amb un triple, però de seguida el Molins va contestar amb un barret que posava el 2-3 a l’electrònic. De fet, el rival va fer servir el recurs del tir de tres gairebé durant tot l’enfrontament; en els primers deu minuts els hi van entrar gairebé tots, però després els molinencs van saber aturar-los. Arnau Triginer, des del tir lliure, va aconseguir empatar el partit i posar-se per davant, i des d’aquell moment el Morell va anar a remolc pràcticament tot l’enfrontament.

Arnau Triginer (al centre) va ser el màxim anotador dels locals // María Samblás

El segon quart va ser un intercanvi de cistelles entre tots dos conjunts. De fet, el rival es va emportar el període amb un parcial de 14-15 molt ajustat, i van marxar al descans amb el Molins només dos punts per sobre: 31-29. Després de la represa, un parcial de 7-0 dels molinencs va posar distància al marcador i els visitants ja no es van poder recuperar. El sènior masculí va aconseguir una màxima diferencia de 15 punts i, al finalitzar el partit, van vèncer 70-58. Amb aquesta nova victòria sumen 5 triomfs i una sola derrota, i es col·loquen segons a la classificació empatats a victòries amb el CB Tecla Sala, que ara mateix és el líder, i amb qui s’enfrontaran la setmana vinent.

Després del partit, el capità del primer equip masculí Rubén Calvo -que no va poder jugar per estar lesionat- explicava en declaracions a Viu Molins de Rei que havien fet servir la “nostra qualitat física, i els nostres alers més alts els han fet molt de mal”. També confessava que El Morell s’ho havia jugat tot a tirar de tres: “el problema és que quan entren està bé, però sinó has d’oferir alguna cosa més. Nosaltres hem estat desastrosos des del triple, hem fet un 7%, però hem buscat recursos”. I és que el Molins va fer molt de mal sobretot en el joc interior i des de la pintura, i per això es va endur la victòria. El millor de l’enfrontament va ser Arnau Triginer, que va anotar 10 punts.

La setmana vinent jugaran a la pista del Tecla Sala, un altre partit determinant en aquest inici de temporada. “Si guanyem, tindrem la possibilitat de donar un cop sobre la taula i dir ‘aquí estem nosaltres’. El nostre objectiu és estar el més a dalt possible i lluitar per l’ascens al final de temporada”, concloïa Rubén Calvo. El duel serà el proper dissabte a l’Hospitalet, a les 17.45h.

Fotografies del CB Molins – CB Morell A

Recomanacions personalitzades