El CFS Molins 99 comença la temporada amb mal peu

El sènior masculí i el primer equip femení del club de futbol sala de Molins de Rei no han començat el curs amb bons resultats. Els entrenadors confien que la dinàmica canviarà aviat perquè estan treballant per aconseguir-ho.

Jacob Bustamante encara la seva segona temporada entrenant l’equip // Arxiu – Jose Polo

El sènior masculí A del Club Futbol Sala Molins 99 ha començat la temporada 2021-2022 un any més a Tercera Nacional, després d’assegurar-se la permanència al final del curs passat. La lliga va començar fa un mes i els equips ja han disputat cinc partits. D’aquests, el primer equip masculí del CFS Molins 99 només ha guanyat un, contra el Pallejà a domicili (2-4); la resta els ha perdut i ara mateix se situa 13è a la classificació amb tres punts.

L’entrenador de l’equip, Jacob Bustamante, explica en declaracions a Viu Molins de Rei que l’inici de temporada “no ha estat bo, ni en resultats ni en sensacions”. Durant la pretemporada el conjunt molinenc es va mostrar fort i amb motivació, però aquests primers cinc partits “no s’han encarat amb l’atenció necessària”. A més, les lesions d’un parell de jugadors determinants els han afectat força.

Aquest curs la lliga ha tornat a la normalitat prèvia a la pandèmia, pel que no hi ha dues fases dins la mateixa temporada i els grups són de 16 equips -15 en el cas del del Molins, per la retirada d’un equip de Tarragona just abans de començar la lliga-. Enguany, els molinencs pertanyen al grup 2 de Tercera Divisió Nacional, en el que s’enfronten a equips de Lleida i Tarragona majoritàriament. Els desplaçaments, per tant, són més complicats i llargs. “Juguem en pistes complicades, contra rivals que no coneixem i no és fàcil“, assegura Bustamante. “Ens falta un punt de nivell competitiu“.

A l’equip li està costant treure bons resultats en aquest inici de curs // Arxiu – María Samblás

El bloc de l’equip s’ha mantingut exactament igual que la temporada anterior. Sense baixes ni incorporacions, reben ajut del sènior B quan ho necessiten. “És l’aposta del club aquest any. L’únic reforç és el filial, i alguns jugadors ja estan en dinàmica de primer equip i juguen amb nosaltres”. El tècnic també explica que els objectius d’aquest curs no són tan immediats com ho eren l’any passat, però evidentment volen estar el més amunt possible a la classificació: “Hem de ser realistes, però alhora ambiciosos”, conclou Jacob Bustamante.

El sènior femení A tampoc ha començat amb bon peu

En una situació semblant a la del masculí es troba el primer equip femení del Club Futbol Sala Molins 99. El conjunt molinenc va aconseguir salvar-se en l’últim moment la temporada passada i enguany juga un any més a Divisió d’Honor; però els resultats no estan acompanyant.

Han disputat, de moment, quatre partits -ja que un d’ells es va haver d’ajornar-, i no han aconseguit treure ni un punt. Quatre derrotes que, segons confessa a aquest mitjà l’entrenador de l’equip, Iván Rodríguez, “comencen a preocupar”. El tècnic assegura que estan “treballant bé” i que han de confiar perquè l’equip ha patit “una projecció des que va començar a temporada”, ara fa un mes.

El bloc de l’equip és el mateix que la temporada passada // Arxiu – María Samblás

Els tres primers partits els van competir durant els quaranta minuts i només han patit una derrota més “dura“, la de l’últim enfrontament a la pista d’El Morell en què van caure 9-0: “Era un equip clarament superior a nosaltres i no ens va donar opció a competir, però aquest resultat és massa dur”, lamenta Rodríguez. L’entrenador, però, confia en què finalment arribi la primera victòria i recuperar així “la confiança que potser ens està faltant”.

L’equip pràcticament no ha patit modificacions amb respecte el curs passat, i també tenen l’ajuda del juvenil i del sènior B en cas de necessitar-la. En el tercer any de l’entrenador al capdavant del conjunt de Molins de Rei -el primer d’ells sense canvis ni restriccions condicionades per la pandèmia-, Iván Rodríguez es marca com a objectiu “mantenir la categoria, però també progressar com a equip“.

Recomanacions personalitzades