El sènior femení d’handbol aconsegueix la primera victòria del curs a casa

Molins de Q Handbol Molins 36-23 Handbol Vilanova del Camí. Les molinenques guanyen un partit que van dominar des de l’inici, i aconsegueixen els dos primers punts del curs. Els dos equips masculins també s’emporten un contundent triomf.

El sènior femení del Club Handbol Molins ha començat la temporada 2021-2022, però enguany a Segona Catalana després que el curs passat descendissin de categoria. La primera jornada la van disputar a domicili a la pista de l’Igualada, on van caure 26-25, en un partit molt igualat i que es van emportar les rivals per certs minuts de desconnexió de les molinenques.

Aquest passat dissabte, el Poliesportiu Municipal de Molins de Rei acollia el partit corresponent a la segona jornada de la competició, que enfrontava al primer equip femení contra l’Handbol Vilanova del Camí, un rival que venia d’aconseguir un punt en la primera jornada. Per tant, no es tractava d’un adversari fàcil. Tot i així, les entrenades per Xavi Aros van fer un gran partit, que van dominar en tot moment, per emportar-se la primera victòria de la temporada.

Les jugadores de l’Handbol Molins durant un temps mort // María Samblás

L’enfrontament va començar molt de cara per les locals, que de seguida es van posar per davant robant pilotes i estan molt encertades al contraatac. De fet, tot i que les visitants van aconseguir retallar distància en algun moment, posant-se fins i tot a només un gol, en tot moment l’Handbol Molins va estar per sobre al marcador. Al descans van marxar amb una diferència de cinc gols: 15 a 10.

A la represa, les de Molins de Rei van sortir encara més motivades i, amb un parcial de 6 a 0 fins i tot van aconseguir la màxima diferència de l’enfrontament: 10 gols. Després d’això, les de Vilanova del Camí ja no es van poder recuperar tot i els intents d’apropar-se en l’electrònic, i finalment el sènior femení molinenc es va emportar el duel i els primers dos punts del curs amb un contundent resultat: 36 a 23.

Les molinenques van dominar l’enfrontament en tot moment // María Samblás

Després del partit, el tècnic del conjunt del Baix Llobregat, Xavi Aros, explicava en declaracions a Viu Molins de Rei que aquesta victòria els “anirà molt bé, sobretot de cara a futurs partits”. I és que emportar-se els primers punts després de fer un partit “que des del principi fins al final hem aconseguit dominar” motivarà molt a unes jugadores que aquest curs han d’intentar tornar al lloc que es hi correspon, Primera Catalana.

L’entrenador, de fet, confessava que l’objectiu d’aquesta temporada és “estar a dalt de tot. Lluitarem per estar entre les tres primeres a la primera fase, per poder passar a la següent. Els primers partits determinaran si ho aconseguirem o no, però crec que tal i com estan anant els enfrontaments i els entrenaments ho podrem fer.”

I és que, tot i que la plantilla del primer equip femení de l’Handbol Molins sigui una mica curta, la novetat d’aquest any és que podran comptar amb moltes de les jugadores del juvenil quan sigui necessari. I així tenir un equip més competitiu. El proper partit de les de Molins de Rei serà diumenge vinent a la pista de l’Handbol Terrassa.

Els equips masculins també aconsegueixen un triomf contundent

Aquest dissabte, el sènior masculí B de l’Handbol Molins també disputava al Poliesportiu Municipal el partit corresponent a la segona jornada de Segona Catalana davant l’Handbol Gavà. Un enfrontament que es van emportar amb un resultat molt contundent, 34-22, i és que, segons explica l’entrenador de l’equip Jordi Segura a Viu Molins de Rei, van dominar el duel en tot moment, cosa que els va permetre fins i tot posar en pràctica certes coses que havien treballat durant els entrenaments.

El segon equip masculí ha iniciat molt bé la temporada amb dues victòries “que ens permeten començar amb optimisme”, tot i que l’equip es va formant “mica en mica. Tenim, per una banda, gent jove que ha pujat del juvenil i, per l’altra, veterans que aporten l’experiència. Però tots parlen el mateix idioma a l’hora de juga”, assegura el tècnic.

D’altra banda, el sènior masculí A jugava aquest diumenge a domicili a la pista del Canovelles, al que es va imposar per 15 gols a 42. “L’altre equip venia en una dinàmica molt negativa, però depenia de nosaltres la manera d’encarar el partit i estic molt content perquè des del primer moment ens hem mostrat molt seriosos darrera, s’ha defensat molt bé i el resultat ens ha permet córrer”, exposa l’entrenador del primer equip Marc Jubany. Els molinencs van fer un gran partit i sumen dos punts per primera vegada aquest curs. El proper partit del sènior A serà dissabte vinent al Poliesportiu Municipal davant l’Handbol Gavà.

Més imatges de l’Handbol Molins – Handbol Vilanova del Camí

Recomanacions personalitzades