Els Matossers tornen a alçar-se per la Festa Major

La colla castellera de Molins de Rei va retornar a les places per partida doble amb dos pilars, el primer durant el corre-cuita del Petit Camell i el segon a la seva pròpia diada el passat diumenge.

Viu Molins de Rei informa sobre les activitats de la Festa Major 2021. El treball periodístic és possible gràcies a la comunitat de socis i sòcies.

Els Matossers fan un pilar de quatre per celebrar la seva tornada a les places // Matossers

Després d’un any i mig d’aturada sense lluir la camisa de color marró, els Matossers han tornat a trepitjar les places de Molins de Rei durant aquesta Festa Major. Ho han fet, a més, amb una doble cita.

La colla castellera va preparar un pilar de quatre per celebrar el cinquè aniversari del Petit Camell durant el seu corre-cuita el passat dissabte. A banda, van alçar un altre pilar el matí de l’últim diumenge de les festivitats a la plaça de l’1 d’octubre.

En busca d’infants per coronar el Castell

Per altra banda, els Matossers tornen a assajar cada setmana a la Federació Obrera “amb la voluntat de portar castells de més nivell a la diada de la colla”, que se celebrà el mes de novembre, segons informen en un comunicat. Per assolir la fita, la colla busca nous castellers, sobretot entre els infants del municipi, ja que els més petits de la colla han crescut durant el confinament i actualment necessiten nens i nenes de diferents edats per coronar els castells.

La colla castellera durant l’aniversari del Petit Camell // Matossers

Des d’aquest setembre, el món casteller pot tornar a alçar castells gràcies al nou protocol del Departament de Cultura i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Aquesta normativa permet assajos i actuacions amb fins a 160 castellers per colla.

Recomanacions personalitzades