Les entrades pel Corre-Cuita del Camell s’esgoten en 40 minuts

En total, hi havia disponibles 1.500 inscripcions per poder veure els tres espectacles que es faran el dissabte dia 2 d’octubre. També s’han exhaurit les entrades per veure al Camell petit i pel concert de Rocktàmbuls.

Imatge d’arxiu del d’una cercavila del Camell del 2018 // Arxiu Jose Polo

Els molinencs van trobar a faltar al Camell durant la festa major de l’any passat. Tant és així, que les 1.500 entrades disponibles per veure els tres Corre-Cuites que la bèstia de foc farà el dissabte dia 2 d’octubre s’han esgotat en només 40 minuts, després que s’obrissin els formularis per apuntar-se a totes les activitats a les 12 del migdia d’aquest dimarts.

En el mateix temps, també s’han exhaurit les 500 inscripcions per acudir al Corre-Cuita del Camell petit i totes les entrades per al concert que la banda de Rocktàmbuls farà el dia 1 a la carpa de la Mariona, segons ha confirmat la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Ainoa García, a Viu Molins de Rei.

“Aquesta velocitat mostra les ganes de foc i cultura popular que tenen els molinencs”, destaca la regidora, qui assegura que es mantindran en contacte amb els Amics del Camell per veure si poden ampliar l’oferta en cas que canviïn les mesures establertes pel Procicat.

Asseguts i amb barret

Els Amics del Camell han organitzat pel dissabte vinent tres mostres a les 9, 10 i 11 de la nit a la plaça de l’Ajuntament, ja que la pandèmia impedeix preparar la tradicional cercavila. Per a cada torn, hi havia disponibles 500 entrades, un aforament marcat per tal de garantir que es compleixin les mesures de seguretat contra la Covid-19. Els 1.500 afortunats que s’han pogut inscriure i els 500 que han preferit anar a veure el Camell petit a les 8 del vespre ho hauran de fer asseguts i amb l’equipació pertinent. A més, hauran d’entrar i sortir pels espais marcats per l’organització i no podran interactuar amb les bèsties.

Pels amants de la bèstia de foc que no hagin pogut reservar, encara hi ha entrades disponibles per a les Matines del Camell, programades per a les 7 del matí del dia 29 de setembre. “Les matines es faran a la zona de la plaça de la Llibertat, la plaça 1 d’octubre i el carrer Molí, cosa que ens permet tenir un aforament més gran”, explica García.

A l’espera dels programes

El formulari per inscriure’s a totes les activitats de la festa major s’ha obert aquest dimarts al migdia, amb l’objectiu de garantir que el programa en paper arribés a tots els barris després que es presentessin les activitats la setmana passada.

Tot i que García assegura que es van començar a repartir dilluns i s’han acabat de lliurar aquest dimecres, veïns de diferents barris han assegurat aquest dimarts a la tarda, després de l’obertura de les inscripcions, que encara no l’havien rebut. No obstant això, el programa en versió digital sí que estava disponible des de fa dies.

Informació relacionada

Recomanacions personalitzades