Molins de Rei celebra per primera vegada la Setmana del Llibre en Català

Des del passat divendres, el municipi acull aquesta fira literària per primer cop en la seva història. Al llarg de la setmana se celebraran diversos actes a la Biblioteca El Molí, i signatures de llibres en algunes de les llibreries de Molins de Rei.

Imatge de la Biblioteca El Molí, on se celebraran alguns actes // Arxiu

Molins de Rei celebra per primera vegada la Setmana del Llibre en Català. Des del passat divendres i fins el 19 de setembre, el municipi acull la coneguda fira literària, que comptarà amb la participació de diferents llibreries locals.

‘La Setmana’, que enguany suma 39 edicions i aquesta és la primera que se celebra a Molins de Rei, és una fira “que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, promocionant la lectura de llibres en català” segons apunten des de la Biblioteca El Molí en un comunicat.

La fira comptarà amb un recull d’activitats que es duran a terme durant tota la setmana, moltes d’elles se celebraran precisament a la Biblioteca El Molí, i també hi haurà signatures d’autors destacats en algunes de les llibreries locals. Es poden consultar tots els actes i signatures a la pàgina web de la biblioteca.

Cartell de la Setmana del Llibre en Català // Ajuntament de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades