El Terror Molins estrena cartell i acord de col·laboració amb la CCMA

El festival i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals han signat un acord de col·laboració per promocionar els actes i activitats que enguany se celebrin al Terror Molins. El festival també ha presentat el cartell de la 40ª edició: un collage fet amb pòsters d’edicions anteriors.

El festival de terror celebra la seva 40ª edició // Terror Molins

El Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei celebra la seva 40ª edició aquest 2021 amb un format especial que barreja la presencialitat i les activitats en línia. Del 5 al 14 de novembre, el Terror Molins tindrà lloc a les seus físiques del festival, situades arreu del municipi, i del 28 d’octubre al 21 de novembre es realitzaran projeccions online a través de la plataforma Filmin.

A més, enguany el festival molinenc ha arribat a un acord de col·laboració amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que farà difusió de les diferents activitats del Terror Molins mitjançant els diferents programes i espais a ràdio i televisió.

El Terror Molins celebrarà les quaranta edicions fent un repàs al context social en què va sorgir el festival, posant la mirada al 1973 -quan es va celebrar la marató de cinema de terror més antiga de l’estat, embrió de l’actual festival-. A més, ha organitzat una exposició de fotografies –algunes cedides per la ciutadania– i de material gràfic divers que mostraran l’evolució històrica i cinematogràfica del festival.

El cartell de la 40ª edició: un homenatge a tots els pòsters d’edicions anteriors

El Festival de Terror de Molins de Rei també ha presentat ja el que serà el cartell d’aquesta edició. Es tracta d’un collage fet amb diferents cartells d’altres edicions, així com amb pòsters de pel·lícules dels anys 70, i ha estat realitzat pel fotògraf Joan Gosa i el dissenyador Joan Jarque. El collage es va fer de manera manual, amb retalls dels diferents cartells, fotografiat i maquetat de manera digital.

Cartell del festival // Terror Molins

Recomanacions personalitzades