El fotògraf Guillem Urbà inaugura una exposició sobre les festes majors

Des d’aquest dijous i fins al 3 d’octubre es podrà visitar a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller. El fotògraf molinenc mostra un recull d’imatges preses durant anys a diferents festes majors d’arreu de Catalunya.

Una de les imatges de la mostra // Guillem Urbà

El fotògraf de Molins de Rei Guillem Urbà inaugura una exposició sobre la Festa Major aquest dijous al museu de Ca n’Ametller. La mostra, que es podrà visitar fins al 3 d’octubre, és un recull de fotografies realitzades durant anys a diferents festes majors d’arreu de Catalunya.

Segons expressa ell mateix en una nota de premsa, aquesta exposició “és el tancament de tot un procés relacionat amb les Festes Majors. Una pila d’anys fent fotografies per molts pobles de la geografia catalana, del que és la màxima expressió de la cultura popular“.

L’exposició, anomenada ‘Gent, Temps, Foc i Gegants’, s’inclou dins de les activitats de la Festa Major de Molins de Rei d’enguany, i del programa Molinencs i Molinenques que pretén visualitzar gent rellevant del municipi en les seves diferents disciplines professionals.

El fotògraf molinenc ha realitzat les fotografies a diferents festes majors de Catalunya // Guillem Urbà

Les imatges de la mostra no han estat retocades ni manipulades digitalment, segons explica Guillem Urbà, “són tal qual van ser captades en el seu moment. Crec que és l’essència de la fotografia de carrer. Aquesta mostra, que és la feina que tant m’agrada poder fer cada dia, és per a mi un regal que volia compartir amb tots vosaltres”.

L’exposició s’inaugura aquest dijous

Aquest dijous a les 19h s’inaugura la mostra del fotògraf Guillem Urbà a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller de Molins de Rei, i es podrà visitar fins al 3 d’octubre.

Recomanacions personalitzades