Molins de Rei il·lustrat: el Canal

El jove dibuixant molinenc Nil Casas retrata, mitjançant les seves il·lustracions, els diferents barris de Molins de Rei. Viu Molins de Rei publicarà cada setmana la imatge d’un dels punts més reconeixibles de les diferents barriades del municipi. La quarta representa el barri del Canal.

Il·lustració del parc Pont de la Cadena // Nil Casas

El jove dibuixant Nil Casas ens apropa els diferents barris de Molins de Rei a través de les seves il·lustracions. El molinenc, que ha cursat el batxillerat artístic, farà el proper curs un cicle relacionat amb l’art. Viu Molins de Rei vol donar visibilitat al talent jove del municipi i publicarà cada setmana una de les seves imatges que mostren els llocs característics de cada zona de la localitat. Ja es poden veure també la corresponent al Centre Vila, a La Granja i a La Pau i Riera Nova.

Altres ‘Molins de Rei il·lustrat

Recomanacions personalitzades