Kilian Gallart és tercer a la Copa Unió Europea d’halterofília

Un altre molinenc, Biel Martín, ha estat cinquè en la mateixa competició.

Gallart durant la competició // Cedida pel CH Molins de Rei

L’halterofília de Molins de Rei està molt pendent de veure la participació de Marcos Ruiz als Jocs Olímpics de Tòquio, però abans de la gran cita olímpica altres atletes molinencs segueixen aconseguint bons resultats en competicions d’àmbit internacional.

És el cas de Killian Gallart, que ha estat tercer en la categoria sub 17 en l’última Copa Unió Europea. El jove aixecador format al Club Halterofília Molins de Rei ha aconseguit 118 kilos en arrencada y 142 en dos temps. “És un gran pas endavant en la seva preparació de cara a l’Europeu de mitjans d’agost”, ha valorat l’entrenador de l’entitat molinenca, David Soria, en declaracions a Viu Molins de Rei.

Els dos joves de Molins de Rei camí de la Copa de la Unió Europea // Cedida

Per la seva banda, Biel Martín ha aconseguit una meritòria cinquena posició en la mateixa competició en la categoria júnior tot i que “venia arrossegant algunes molèsties al genoll”.

Amb tot plegat, Soria considera que la participació molinenca en el campionat internacional ha estat “bona” i es mostra “content” del paper dels dos joves aixecadors.

Recomanacions personalitzades