El sènior femení del CN Molins de Rei puja a Primera Nacional de waterpolo

Les molinenques superen l’Askartza Claret a la final per l’ascens a la segona màxima categoria del waterpolo femení en l’àmbit estatal.

Imatge del segon partit de la final // CN Molins de Rei

El Club Natació Molins de Rei és nou equip de Primera Nacional de waterpolo femení, la segona màxima categoria d’aquest esport en l’àmbit estatal. Després d’aconseguir la classificació per a la final de la fase d’ascens, les molinenques han superat l’Askartza Claret.

Les entrenades per Aleix Castillo van aconseguir un gran resultat en el primer partit de la final, aconseguint un avantatge de sis gols després de guanyar per 6 a 12. En el segon matx, han confirmat la seva superioritat i han tornat a guanyar per 17 a 5.

Després de finalitzar una temporada amb un gran èxit, l’Ajuntament de Molins de Rei ha organitzat una recepció oficial a l’equip per retre homenatge i reconèixer el seu gran curs, que s’ha portat a terme al pati de Ca n’Ametller. D’aquesta manera, el Club Natació Molins de Rei militarà a Primera Nacional en waterpolo femení i en waterpolo masculí.

Estel Ramon és tercera a l’Europeu

D’altra banda, la jugadora de l’entitat, Estel Ramon, ha aconseguit la medalla bronze al Campionat d’Europa de waterpolo en categoria cadet. Amb la selecció espanyola, la molinenca s’ha imposat a Grècia per 9 a 6 en el partit per la tercera plaça.

Recomanacions personalitzades