El Botmol enceta una setmana de descomptes per incentivar les compres estiuenques

La Unió de Botiguers (Botmol), la majoria dels seus comerços associats i el Mercat Municipal enceten la campanya Molins a la Fresca amb descomptes per a totes les butxaques. La iniciativa vol donar un impuls al comerç local després de la pandèmia.

La campanya s’ha presentat aquest dimarts a la plaça del Mercat // Roger Cuartielles

Descomptes i ofertes variades durant aquest setmana a la majoria de comerços i locals de restauració que formen par de la Unió de Botiguers de Molins de Rei (Botmol). Aquesta és la recepta de l’entitat per donar un impuls al comerç local després de la crítica situació que ha viscut el sector durant els mesos de confinaments i restriccions.

Sota el títol Molins a la Fresca, la campanya té com a fil conductor unes xancletes de colors que els comerços participants a la iniciativa exhibiran als seus establiments respectius.

De fet, a banda d’obtenir descomptes, els consumidors que facin un mínim de tres compres durant la setmana als comerços del Botmol o al Mercat Municipal podran aconseguir dissabte unes xancletes de regal. Dissabte al matí, l’obsequi es repartirà al Mercat i, a la tarda, a la plaça de l’Ajuntament.

“Volem promoure les compres i també aportar una mica de color en un època molt grisa”, ha explicat la presidenta del Botmol, Mireia Sellarés, aquest dimarts en una roda de premsa de presentació de la campanya. Sellarés ho ha explicat acompanyada de Xavier Sadurní, president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Molins de Rei, que també ha col·laborat en la campanya.

Sellarés ha explicat que es tracta “d’una shoping night diürna més esponjada” i que dona llibertat als comerciants per aplicar els descomptes que considerin pertinents: “No hem volgut establir cap descompte concret, ja que sabem que hi ha establiments que ho han passat molt malament”.

La campanya s’allargarà fins el 20 de juny // Roger Cuartielles

Joc de pistes

A les xarxes socials, el Botmol i el Mercat Municipal també han posat en marxa un joc de pistes per promoure la campanya. Durant la setmana, les dues entitats publicaran a les seves xarxes diverses indicacions perquè qui ho vulgui pugui trobar xancletes amagades en diferents indrets del municipi.

La iniciativa, que acabarà diumenge, també vol ser la primera d’un reguitzell de campanyes de promoció del comerç local que el Botmol i el Mercat Municipal volen impulsar després de l’estiu. De fet, Sellarés ha avançat que preparen una campanya comercial conjunta amb l’Ajuntament de cara a la tardor.

De la seva banda, l’alcalde, Xavi Paz, que també ha assistit a la roda de premsa, ha celebrat iniciatives com les del Botmol i el Mercat Municipal. També s’ha compromès a fer costat al comerç local i ha tret pit de les accions que el govern municipal ha fet fins ara per promocionar el sector.

L’alcalde, Xavi Paz, amb membres del Botmol i el president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal // Roger Cuartielles

Recomanacions personalitzades