Noelia Caballero acaba primera de la seva categoria al Campionat Absolut d’halterofília de Catalunya

L’aixecadora de Molins de Rei ha aconseguit grans resultats en el Campionat de Catalunya Absolut celebrat a Reus. S’ha proclamat campiona en la categoria 59kg i ha aconseguit la tercera millor marca femenina del campionat.

Noelia Caballero durant el Campionat de Catalunya d’halterofília Absolut // Cedit

La molinenca Noelia Caballero ha aconseguit el seu primer objectiu del 2021: fer un bon paper en el Campionat de Catalunya d’halterofília Absolut, que es va celebrar el passat 24 d’abril a Reus. De fet, s’ha proclamat campiona en la categoria de 59kg.

L’aixecadora porta des de principis d’any preparant-se per aquest torneig i explica en declaracions a Viu Molins de Rei que “va anar molt bé, però podria haver anat millor”. I és que Caballero va competir a la categoria 59kg i, en arrencada, va aconseguir l’intent de 71kg però va fallar el segon i el tercer amb 74kg: “no vaig acabar gaire contenta, perquè considerava que ho podia fer ja que als entrenaments ho havia aconseguit”, confessa l’halteròfila.

Tot i així, en dos temps sí que va fer els tres intents vàlids sense problemes, i a més va aconseguir millorar la seva marca en competició fent 88kg, i també va millorar la seva marca en el total olímpic amb 159kg. Aquests resultats van fer que Noelia Caballero també s’emportés la tercera millor marca femenina del campionat.

El seu proper repte serà el Campionat d’Espanya Absolut, pel qual ja es prepara amb ganes, i que se celebrarà el 12 i 13 de juny a Molins de Rei. El Club Halterofília Molins de Rei serà l’organitzador.

Recomanacions personalitzades