El molinenc Nandou Diedhiou s’emporta la medalla de plata al Campionat d’Espanya de Boccia de Joves

El jugador del Club Esportiu Gueopic Boccia Molins ha participat al Campionat d’Espanya de Boccia de Joves i ha quedat segon a la categoria individual BC5.

El jugador del Gueopic Boccia Molins CE va quedar subcampió d’Espanya // Gueopic

El passat cap de setmana es va celebrar a Madrid, concretament a Poliesportiu Dehesa Navalcarbón a Las Rozas, el Campionat d’Espanya de Boccia de Joves 2021. Nandou Diedhiou, el molinenc del Club Esportiu Gueopic Boccia Molins, va ser un dels escollits per formar part de la selecció catalana que competia en aquest torneig.

Aquesta competició va quedar suspesa la temporada passada a causa de la pandèmia i enguany hi han participat jugadors de Boccia de tot el territori. A més de Nandou Diedhiou, la selecció catalana la van formar Nerea Navarro i Ferran Navarro de les escoles esportives de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals a les Terres de l’Ebre.

El molinenc va participar en la categoria individual BC5, on va quedar segon emportant-se així la medalla de plata. Just per darrera del basc Unai de Miguel López.

Nandou Diedhiou durant el campionat // Gueopic

Al Campionat d’Espanya de Boccia de Joves hi participen jugadors d’entre 12 i 22 anys d’arreu del país. Nandou Diedhiou, a la classificació general, va quedar entre els deu primers; concretament va ser el vuitè classificat.

Recomanacions personalitzades