En consell d’Adolescents crea un rap contra el bullying

La cançó, feta amb l’artista Nel·lo, també compta amb un videoclip musical gravat en llocs reconeixibles de Molins de Rei, com la Federació Obrera, la plaça de Palau o el barri de Les Guardioles.

L’acte de cloenda del Consell d’Adolescents va tenir lloc a principis d’abril // Ajuntament de Molins de Rei

‘Mira’m als ulls’, així s’anomena el rap interpretat pel Consell d’Adolescents de Molins de Rei juntament amb l’artista Nel·lo C, un raper de Sabadell. El consell d’Adolescents es tracta d’un òrgan consultiu de l’Ajuntament que permet la participació dels joves en els afers públics. El seu objectiu és donar un espai als joves molinencs per ser consultats, escoltats i participar en la presa de decisions per transformar el municipi.

L’òrgan està format per consellers i conselleres, alumnes de primer d’ESO fins a primer de Batxillerat de diferents instituts i entitats de lleure del municipi. Enguany, han treballat en crear i gravar una cançó d’estil urbà amb un missatge reivindicatiu contra el bullying i per la igualtat.

El videoclip s’ha enregistrat a diferents llocs del municipi // Ajuntament de Molins de Rei

La cançó, composada per ells mateixos, s’ha acompanyat d’un videoclip musical amb imatges i símbols identificatius de Molins de Rei de llocs com la Federació Obrera, la plaça de l’1 d’Octubre, la plaça del Palau, el carrer Boters, el parc del Llobregat i el barri de les Guardioles. Aquest ha estat el treball principal del Consell d’Adolescents aquest any.

El Consell d’Infants ha proposat idees per millorar la vida a Molins de Rei

A més, al mes de març també es va dur a terme el tancament de curs del cinquè Consell d’Infants. Aquesta edició els consellers i conselleres han estat alumnes de 6è de primària i primer d’ESO de diferents centres educatius molinencs, i en l’acte de cloenda els estudiants van presentar quinze propostes de canvi al municipi.

El Consell d’Infants va presentar les seves propostes a la Federació Obrera // Ajuntament de Molins de Rei

Les propostes més populars han estat “millorar l’espai de l’estació trens on es troben els contenidors, i fer més alta la tanca per evitar que la gent es col·li; millorar la neteja del Terraplè, el parc de la Granja o la plaça de l’Ajuntament i posar porteries a la zona de terra del parc de la Granja.”

Altres propostes que es van presentar són millorar la il·luminació de la plaça del Mas, aprofitar les zones esportives d’instituts, escoles i altres edificis com la Federació Obrera.

Recomanacions personalitzades