Un equip amb experiència i coneixements futbolístics vol dirigir el Molins de Rei CF

Un grup de jugadors, entrenadors i directius amb experiència al Molins de Rei CF i a altres clubs presenta l’única candidatura a la junta directiva de l’entitat.

Els integrants de la candidatura “Futur Molins” // Cedida

Jordi del Estal, Andreu Margarit, Carles Capella, Alícia Avilés, Laia Canut, Joan Torelló, Alberto Martínez, Àlex Pedret, Pepo Porras… qualsevol persona que hagi estat estretament vinculada al Molins de Rei Club de Futbol durant l’última dècada coneix algun d’aquests noms. Han estat jugadors, capitans, entrenadors i directius. Ara s’han unit sota el lema ‘Futur Molins’ per presentar la seva candidatura a la junta directiva i la presidència del club, que recauria en la figura de Jordi del Estal, que ja va ser vicepresident.

I és que el Molins de Rei CF tindrà una nova junta directiva el proper mes de maig. Aquesta passada setmana el club ha anunciat que el 14 d’abril es va celebrar l’assemblea general de l’entitat, amb l’assistència de diversos socis i sòcies. La junta directiva presidida per Jordi Caraltó va dimitir en bloc i es van convocar eleccions. Caraltó feia molts anys que liderava el club i pensa que ja és hora de deixar pas a noves generacions. Aquesta junta directiva sortint seguirà amb la gestió del club fins que finalitzi el procés electoral.

Futur Molins, una junta “preparada”

Aquesta setmana tindrà lloc la comprovació de candidatures i només s’hi ha presentat una. ‘Futur Molins’ es defineix a la seva pàgina web com “una junta preparada, amb professionals del món de l’esport, de la comunicació, del màrqueting, de l’economia… que a més hem après la realitat d’altres clubs i del món de l’esport des de diferents perspectives”.

El seu objectiu és “actualitzar el club en totes les àrees i construir un equip de treball competent que compti amb la veu de les persones implicades en el dia a dia“. Entre les seves línies de treball figuren, per exemple, crear un model esportiu singular basat en les persones, un principi d’acord amb una entitat de futbol de referència, tornar a emergir com una entitat de referència que compti amb el futbol femení, congelar les quotes o construir relacions amb altres entitats molinenques, entre altres aspectes.

Com només s’hi ha presentat una candidatura, no és necessari celebrar eleccions. Ara la junta electoral validarà la candidatura i, si no sorgeix cap imprevist, la nova junta directiva prendrà possessió el pròxim 3 de maig.

Recomanacions personalitzades